NXXT Autorijscholen

Haal je rijbewijs bij NXXT! - NXXT Autorijscholen - Altijd bij jou in de buurt 80 rijscholen door heel NL. Lessen vanaf € 29,- Vraag een proefles aan & start in een week!

NXXT Autorijscholen Reviews

  Super goed

  Fijne rijschool, instructeur was altijd duidelijk, had veel geduld en deed het echt goed!

  Sterke punten
  - Je word opgehaald bij je woning
  - Je kunt zelf je lessen plannen
  - Instructie is altijd goed

  Zwakke punten
  Geen

  NXXT NIET DOEN � 10-06-2023

  Beste mensen ********!!!!!!!!!!!!!!

  Aub lees dit bericht, ga niet bij deze rijschool dit zijn oplichters. Het beroven van je geld Instructeur Bas Brouwer, jonge man van 28 jaar die zijn afspraken nooit nakomt en 10 min van te voren en smoes bedenkt om zo je langer niet te laten lessen. En in de lessen daadwerkelijk niets leert geen bijzondere manouvres geen helling proof, invallen als niet nodig is.
  ¡!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  En Mooie praatjes als je het er met hem over hebt en de klanten service doet helemaal niets we hebben besloten juridische stappen te ondernemen!\\r\\nen xilil de 2de instructeur die we hebben aangewezen gekregen is een buitenlandse brutale man die je onder druk zet. En er samen opgelicht uitgespeeld word en onder elkaar af te gewisseld word, het is ongelooflijk dit!


  ��������������

  Zwakke punten
  Alles ����������������������������������������������������������������������������������������������������������������

  NXXT NIET DOEN ❌ 10-06-2023

  Beste mensen, ❌
  Aub lees dit bericht, ga niet bij deze rijschool dit zijn oplichters. Het beroven van je geld Instructeur Bas Brouwer, jonge man van 28 jaar die zijn afspraken nooit nakomt en 10 min van te voren en smoes bedenkt om zo je langer niet te laten lessen. En in de lessen daadwerkelijk niets leert geen bijzondere manouvres geen helling proof, invallen als niet nodig is.
  ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌
  Mooie praatjes als je het er met hem over hebt en de klanten service doet helemaal niets we hebben besloten juridische stappen te ondernemen!
  en xilil de 2de instructeur die we hebben aangewezen gekregen is een buitenlandse brutale man die je onder druk zet. En er samen opgelicht uitgespeeld word en onder elkaar af te gewisseld word, het is ongelooflijk dit! ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

  Zwakke punten
  Alles ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

  Absolute waardeloze rijschool

  Deze rijschool is een slechte rij-school. Instructeur Ruud was niet vriendelijk, en bij elke fout die ik maakte werd hij boos. De interacties tijdens de lessen waren zo onprettig dat ik 9 van de 10 keer na afloop in tranen was. Rekening houden met faalangst gebeurd ook niet want volgens hen bestaat faalangst niet en ze lijken vooral er gefocust op het geld wat ze aan je verdienen. Klacht indienen heeft ook geen zin, ze zijn haast niet bereikbaar. Ik heb helaas mijn rijbewijs niet gehaald maar zal zeer zeker mijn rijlessen niet voortzetten bij deze rijschool. Kort gezegd: GA NIET NAAR RIJSCHOOL NXXT!!!

  Slechte Theoriebox

  Theoriebox komt niet overeen met het CBR examen. Niet genoeg info en 2 keer gezakt. Klacht ingediend bij de klantenservice telefonisch. Werd HELEMAAL niks mee gedaan. Na 180 euro uit te geven in totaal aan examens, de theoriebox en online training tegoed en tientallen uren aan leren per examen toch maar andere theorie cursus gevolgd en die in een keer geslaagd met maar 3 fouten op het hele examen. Laat wel zien hoeveel info ze missen in het boek

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Hele boek en klantenservice

  Slechte rijschool

  Nxxxt rijschool trap er niet in. Houden graag pauze in jou tijd, lekker kletsen en je op een na laatste les pas met bijzondere verrichting beginnen. Wel al je centen willen hebben en je honderd keer op laten voor praktijk examen. Als je je rijbewijs wilt halen zou ik niet bij Nxxt lessen nemen.

  Sterke punten
  Goedkope lessen

  Zwakke punten
  Goedkoop is duurkoop

  Raadt het niemand aan!

  Toen dertijd opgelicht door een Marokkaanse jongeman die toen mijn rijinstructeur was..moest perse vooraf betalen maar lessen krijgen ho moor..geld terug? Nee natuurlijk niet laat me daarna ook niks meer weten..

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichting
  Slechte communicatie
  Dieven
  Leugenaars

  slecht!

  Geen goede ervaring met mijn instructeur, kon niet overstappen zonder mijn instructeurs toestemming en die kreeg ik niet. Ze zijn me nog steeds geld verschuldigd maar reageren niet op mailtjes!
  slecht bedrijf, geen aanrader!!

  Zwakke punten
  alles

  Top rijschool!

  Super fijne rijschool. Via online een lespakket gekocht. Fijne rij-instructeur, alles goed geregeld. Ondertussen geslaagd! Autorijschool Nxxt is zeker een aanrader

  Top rijschool

  Hele goede rijschool, pakketprijzen zijn goed opgebouwd, instructeur communiceert duidelijk, komt afspraken na. Hele fijne lessen gehad.

  Sterke punten
  Fijne instructeur, goede prijzen, nieuwste lesauto’s

  Top rijschool

  Ik ben super tevreden over NXXT! De lessen waren super leerzaam, overal werd netjes de tijd voor genomen. Ook vond ik de communicatie met mijn instructeur erg prettig. Zeker een aanrader dus!

  Sterke punten
  Prettige communicatie en duidelijke uitleg.

  Top!

  Rustige instructeur, is een leuke en aardige man en heeft veel geduld. Frank legt alles heel rustig uit waardoor ik veel heb geleerd. Ook met behulp van filmpjes, of zijn zelf gemaakte tekeningen en zijn speelgoedauto om situaties uit te leggen. Al net al heb ik heel veel geleerd, hele leuke rijlessen gehad en in 1 keer geslaagd. Frank van Schaik beveel ik zeker aan!

  Sterke punten
  Professioneel

  Zwakke punten
  geen

  Mijn zoon is geslaagd top

  Als je nu praat over een goede rijschool dan is deze het zeker prijs en kwaliteit echt top en de theorie via een online gebeuren allemaal goed geregeld. En nog dank aan de instructeur altijd op tijd en super chill.

  Sterke punten
  Altijd afspraak nakomen en op tijd

  Super tevreden

  Mijn instructeur legt alles duidelijk en rustig uit. Dit vind ik fijn. Hij is erg betrokken en gaat er 100% voor. Neemt daarbij verantwoorde beslissingen. De lessen gaan vlot en ik mag binnenkort al praktijkexamen rijden.

  Sterke punten
  Goede communicatie, prettig contact, leuke rijlessen.

  Fantastische rijschool

  Online een lespakket gekocht, ik werd vrijwel direct gebeld en ben nu begonnen met lessen.
  Fijne rij-instructeur en alles goed geregeld. Aanrader!

  Sterke punten
  Goed georganiseerd

  Zwakke punten
  (Nog) niet ontdekt

  Slecht

  Ik dacht eerst we zitten oke al snel werden afspraken niet na gegaan. Ook werd er in 20 uren elke keer weer koffie gehaald wel tot 10 a meer min weg. Terwijl er gewoon les was uit elke keer weer zelfde dingen gehad te hebben en snelweg in 20 lesuren maar 3 keer gezien te hebben na vele afspraken niet komen opdagen en veel te laat af gebeld heeft ben ik gestopt en ben ik bij ander gegaan top had ik veel eerder moeten doen zonde van mijn geld

  Zwakke punten
  Doen niets met klachten die je ze doorgeeft

  Beloftes niet nakomen

  Ik ben gelukkig wel in 1 keer geslaagd. Toen ik begon met rijden kreeg ik te horen dat ik lessen die ik over zou hebben terug zou krijgen. Er is niks minder waar. Ik had 3 lessen over en ik krijg nu te horen dat ik het geld niet terug krijg. Ik heb dus betaalt voor niks. Zou de rijschool niet aanbevelen als je een snelle leerling bent

  Sterke punten
  Rijinstructeur was wel oke

  Zwakke punten
  -lijkt goedkoop maar valt tegen als je sneller klaar bent.
  - ik kon maar 1 uur per week lessen.
  - moest heel lang wachten totdat mijn instructeur een examen had ingepland

  Bijna omver gereden door de instructeur zelf

  Met 50 a 60 rijd de instructeur zelf over een parkeerplaats. Pushen van zijn voorganger; bij het inparkeren van een automobilist , waar hij in eerste instantie niet eens in de buurt was, druk uit oefenen, en daarna weer asociaal hard rijdend er voorbij rijden! En dat was de instructeur zelf. Het was een jong kereltje trouwens

Bezoek NXXT Autorijscholen

Schrijf een review