Reviews over Rijscholen


  Zeer fijne en correcte rijscho

  Review over Autorijschool V.O.C. Limburg

  Ik kom uit Brabant en heb met veel plezier en in een korte tijd mijn motorrijbewijs gehaald bij voc Limburg
  Ben zeer tevreden over de aanpak van lesgeven en van alle instructeurs zeer correct en duidelijk.
  Het was echt de moeite waard om van Brabant naar Limburg te reizen echt super goed en gezellig gelest

  Sterke punten
  Correct en precies op tijd

  NXXT NIET DOEN � 10-06-2023

  Review over NXXT Autorijscholen

  Beste mensen ********!!!!!!!!!!!!!!

  Aub lees dit bericht, ga niet bij deze rijschool dit zijn oplichters. Het beroven van je geld Instructeur Bas Brouwer, jonge man van 28 jaar die zijn afspraken nooit nakomt en 10 min van te voren en smoes bedenkt om zo je langer niet te laten lessen. En in de lessen daadwerkelijk niets leert geen bijzondere manouvres geen helling proof, invallen als niet nodig is.
  ¡!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  En Mooie praatjes als je het er met hem over hebt en de klanten service doet helemaal niets we hebben besloten juridische stappen te ondernemen!\\r\\nen xilil de 2de instructeur die we hebben aangewezen gekregen is een buitenlandse brutale man die je onder druk zet. En er samen opgelicht uitgespeeld word en onder elkaar af te gewisseld word, het is ongelooflijk dit!


  ��������������

  Zwakke punten
  Alles ����������������������������������������������������������������������������������������������������������������

  NXXT NIET DOEN ❌ 10-06-2023

  Review over NXXT Autorijscholen

  Beste mensen, ❌
  Aub lees dit bericht, ga niet bij deze rijschool dit zijn oplichters. Het beroven van je geld Instructeur Bas Brouwer, jonge man van 28 jaar die zijn afspraken nooit nakomt en 10 min van te voren en smoes bedenkt om zo je langer niet te laten lessen. En in de lessen daadwerkelijk niets leert geen bijzondere manouvres geen helling proof, invallen als niet nodig is.
  ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌
  Mooie praatjes als je het er met hem over hebt en de klanten service doet helemaal niets we hebben besloten juridische stappen te ondernemen!
  en xilil de 2de instructeur die we hebben aangewezen gekregen is een buitenlandse brutale man die je onder druk zet. En er samen opgelicht uitgespeeld word en onder elkaar af te gewisseld word, het is ongelooflijk dit! ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

  Zwakke punten
  Alles ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

  Oplichters

  Review over lesGO

  Ga hier niet lessen en zoek een andere rijschool. Het zijn oplichters eerste klas. Wisselende auto´s, wisselende instructeurs, slechte instructeurs. Zeer slechte communicatie, plotseling stijgende tarieven, kortom; bespaar geld en stress en ga op zoek naar een ander!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Te veel

  Nu, bijna 5 jaar later..

  Review over Van Sprang en Tempo

  Dit betreft specifiek deze ANWB Rijschool franchisenemer, Van Sprang en Tempo!

  Nu, 5 jaar later, wordt mij pas echt duidelijk hoe traumatisch mijn lestraject is verlopen..

  In de tijd dat ik les had, heb ik door overmacht en slechte planning van de rijschool 7 instructeurs gehad. Over 6 was ik tevreden. Over nummer 7 had ik klachten. We hadden elke les woorden en ruzie, hij maakte de ritten een verschrikking. Toen hij met hartproblemen in het ZH belandde, was ik opgelucht. Ik kreeg toen instructeur nr 6. Toen ik een klein foutje bij het examen maakte, adviseerde hij automaat te gaan lessen.. De instructeur? Nummer 6..

  Bij de rit in het uur voor mijn examen was ik nerveus (BNOR kandidaat met examenangst) en bedreigde hij mij met de dood.

  Na het examen vond hij het nodig om de examinator en het CBR te informeren over mijn medicijngebruik (antidepressiva). Waarna ik dus moest afbouwen, wilde ik nog een poging wagen. In theorie had hij gelijk, maar dat was niet het moment. Buiten dat Van Sprang en Tempo en de instructeurs op de hoogte waren. Ik was altijd open over mijn chronische depressie geweest. Het was hun eigen advies geweest het te verzwijgen.

  Dat was de laatste keer dat ik een auto heb bestuurd/gelest. De lessen met nummer 6 waren verschrikkelijk, hij trok vrouwen altijd voor, zag alles van hen door de vingers, hoe gevaarlijk ook. Maar het ergste was dus dat ik uitgescholden werd en bedreigd. Want de examen dag was niet de eerste keer..
  Elke les zag ik er tegenop en ging ik met tegenzin, terwijl bij de andere instructeurs ik leerde en het naar mijn zin had.
  Ik was in elk geval niet bang voor de tirades, dreigementen om uit de auto gezet te worden, door mijn hoofd geschoten of gewurgd..

  Ik heb al snel geklaagd bij Van Sprang en Tempo zelf. Daar werd ik niet gehoord, begrepen en serieus genomen. Ik werd afgewimpeld.

  Dus zocht ik hulp van de ANWB, ik had goede hoop er uit te komen.. Maar bij Van Sprang en Tempo aangekomen, trof ik de directeur en de ANWB medewerkster samen aan.
  Terwijl ze als mediator was gestuurd door de ANWB en daar eigenlijk was om mij te helpen en beschermen, hadden ze e.e.a. al samen doorgesproken. Hij herkende de instructeur niet in mijn verhalen en wimpelde mijn klachten af. Als ik eerder was geweest, hadden ze misschien wat kunnen doen.. Niets wijzer, nog net zo gezakt, zonder lespakket en geld stond ik even later weer buiten.. Dus geen rijbewijs, gedesillusioneerd en duizenden euro's armer..

  Toen ik een halfjaar later volledig van mijn medicijnen was en meer bewust van mijn gevoelens (antidepressiva onderdrukt deze), was ik kwaad. Ik klom weer in de pen, tot zelfs de directie van de ANWB. En na heel wat over en weer gemail werd ik uiteindelijk grotendeels in het gelijk gesteld. Een groot deel van mijn lespakket kreeg ik vervolgens terugbetaald. Door de ANWB. Van Sprang en Tempo, de verantwoordelijke, hebben NIETS voor me gedaan.. Nee, de directeur stuurde zelfs nare dreigmails en reageerde anoniem op mijn FB.
  Achteraf, heb ik spijt dat ik hier ooit heb gelest. Ik had er mij veilig moeten voelen en begrepen, maar niets van dat. Klachten werden niet serieus genomen of opgepakt en door alles heb ik geen rijles meer aangedurfd, terwijl dat zonder medicijnen meer succes zou hebben..

  Nu mijn hond moeite met lopen krijgt en ik naar een brommobiel (een stuk duurder dan een auto) zoek, kom ik erachter hoeveel trauma ik heb opgelopen.

  Nooit heb ik me door hen begrepen gevoeld, ze hebben in elk geval niets opgelost. Ze hadden mijn pakket kunnen vergoeden, mij kosteloos bij een ander filiaal laten lessen..

  Nu heb ik mij moeten berusten nooit mijn B te behalen, helaas. Terwijl dat niet nodig was geweest als het een goede rijschool was geweest met oog voor de student.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Gebrekkige administratie, planning, slechte klachtenprocedure (waar niets mee wordt gedaan)

  Super slechte ervaring

  Review over lesGO

  Ik heb ook les gehad van iemand van Lesgo. De instructeur in kwestie kwam op dag 1 al zijn afspraak niet na en vanaf daar is hij op een paar rijlessen na elke keer te laat gekomen. Ik reed vooral rondjes buiten de stad en leerde dus niet in de kleine straatjes. Nadat ik mijn examen had ingepland heeft hij achter mijn rug om mijn examen verplaatst. Verder ben ik zwaar opgelicht qua kosten en toen ik eenmaal kon afrijden heb ik niks uit de lessen kunnen toepassen. Ik ben daarna direct veranderd van rijschool en heb sinds kort mijn rijbewijs gehaald maar zonder enige dank aan Lesgo.

  Zwakke punten
  Komen afspraken niet na
  Niet professioneel

  Nu, bijna 6 jaar later..

  Review over Van Sprang en Tempo

  Nu, bijna 6 jaar later, wordt mij pas echt duidelijk hoe traumatisch mijn lestraject is verlopen..

  In de tijd dat ik destijds les had, heb ik door overmacht en slechte planning van de rijschool 7 instructeurs gehad.
  Over 6 was ik tevreden. Over nummer 7 had ik klachten. We hadden elke les woorden en ruzie, hij maakte de rit tot een hel.
  Toen kreeg hij een hartinfarct en belandde enige tijd in het ziekenhuis. Ik kreeg toen instructeur nr 6. Die adviseerde automaat te gaan lessen..
  En wie zat daar, als enige? The devil himself, Ton H! En die hartinfarct had hem niet milder of rustiger gemaakt..
  Bij de rit in het uur voor mijn examen was ik nerveus (BNOR kandidaat met examenangst) en bedreigde mij met de dood.
  NA het examen vond de idioot het nodig om de examinator en het CBR te informeren over mijn medicijngebruik (antidepressiva).
  Waarna ik dus moest afbouwen, wilde ik nog een poging wagen. In theorie had hij gelijk, maar dat was niet het moment.
  Buiten dat Van Sprang (Frank) en de instructeurs op de hoogte waren. Ik was altijd open over mijn chronische depressie.
  Dat was de laatste keer (vanzelfsprekend gezakt, de info van Ton zal vast niet geholpen hebben..) dat ik een auto heb bestuurd/gelest.
  De lessen met Ton waren verschrikkelijk, hij trok vrouwen altijd voor, zag alles van hen door de vingers, hoe gevaarlijk ook.
  Maar het ergste was dus dat ik uitgescholden werd en bedreigd. Want de examen dag was niet de eerste keer..
  Elke les zag ik er tegenop en ging ik met tegenzin, terwijl bij de andere instructeurs ik leerde en het naar mijn zin had.
  Ik was in elk geval niet bang voor de tirades, om uit de auto gezet te worden, door mijn hoofd geschoten of gewurgd. (Echt waar!)
  Ik heb al snel geklaagd bij Van Sprang zelf. Daar werd ik niet gehoord, begrepen en serieus genomen. Ik werd afgewimpeld.

  Dus zocht ik hulp van de ANWB, ik had goede hoop er uit te komen.. Maar bij Van Sprang en Tempo aangekomen, trof ik Frank en de ANWB medewerkster samen aan.
  Terwijl ze als mediator was gestuurd door de ANWB en er eigenlijk was om mij te helpen en beschermen, hadden ze eea al samen doorgesproken.
  Hij herkende Ton niet in mijn verhalen en wimpelde mijn klachten af. Als ik eerder was geweest, hadden ze misschien wat kunnen doen..
  Niets wijzer, nog net zo gezakt, zonder lespakket en geld stond ik even later weer buiten.. Dus geen B, gedesillusioneerd en duizenden euro's armer..
  Toen ik een halfjaar later volledig van mijn medicijnen was en meer bewust van mijn gevoelens (antidepressiva onderdrukt deze), was ik kwaad.
  Ik klom weer in de pen, tot zelfs de directie van de ANWB. En na heel wat over en weer gemail werd ik uiteindelijk grotendeels in het gelijk gesteld.
  Een groot deel van mijn lespakket kreeg ik vervolgens terugbetaald. Door de ANWB. Van Sprang en Tempo, de verantwoordelijke, heeft NIETS voor me gedaan..
  Nee, Frank toonde zich zelfs een zeer arrogant, onvriendelijk en onprofessioneel persoon met nare (reactie) mails en reacties op mijn FB met een anoniem account.
  Achteraf, is het de slechtste rijschool geweest waar ik sinds 1999 heb gelest. Ik had er mij veilig moeten voelen en begrepen, maar niets van dat.
  Klachten werden niet serieus genomen of opgepakt en door alles heb ik geen rijles meer aangedurfd, terwijl dat zonder medicijnen meer succes zou hebben..
  Nu mijn hond moeite met lopen krijgt en ik naar een brommobiel (een stuk duurder dan een auto) zoek, kom ik erachter hoeveel trauma ik heb opgelopen.
  Dank Ton H, dank Frank K, dank Van Sprang en Tempo! Nooit heb ik me door hen begrepen gevoeld, ze hebben in elk geval niets opgelost.
  Ze hadden mijn pakket kunnen vergoeden, mij kosteloos bij een ander filiaal laten lessen.. Icm met de ANWB vergoeding (voor examens) had ik dan kans gehad.
  Nu heb ik mij moeten berusten nooit mijn B te behalen, helaas. Terwijl dat niet nodig was geweest als het een goede rijschool was geweest met oog van de student.

  Absolute waardeloze rijschool

  Review over NXXT Autorijscholen

  Deze rijschool is een slechte rij-school. Instructeur Ruud was niet vriendelijk, en bij elke fout die ik maakte werd hij boos. De interacties tijdens de lessen waren zo onprettig dat ik 9 van de 10 keer na afloop in tranen was. Rekening houden met faalangst gebeurd ook niet want volgens hen bestaat faalangst niet en ze lijken vooral er gefocust op het geld wat ze aan je verdienen. Klacht indienen heeft ook geen zin, ze zijn haast niet bereikbaar. Ik heb helaas mijn rijbewijs niet gehaald maar zal zeer zeker mijn rijlessen niet voortzetten bij deze rijschool. Kort gezegd: GA NIET NAAR RIJSCHOOL NXXT!!!

  Slechte Theoriebox

  Review over NXXT Autorijscholen

  Theoriebox komt niet overeen met het CBR examen. Niet genoeg info en 2 keer gezakt. Klacht ingediend bij de klantenservice telefonisch. Werd HELEMAAL niks mee gedaan. Na 180 euro uit te geven in totaal aan examens, de theoriebox en online training tegoed en tientallen uren aan leren per examen toch maar andere theorie cursus gevolgd en die in een keer geslaagd met maar 3 fouten op het hele examen. Laat wel zien hoeveel info ze missen in het boek

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Hele boek en klantenservice

  Zeer slechte organisatie

  Review over lesGO

  Lesgo probeert je gewoon op te lichten
  Want als je een pakket van 30 lessen inclusief cbr examen afneemt
  Laten ze je eerst 24 a 25 lessen opmaken
  Voor dat ze überhaupt je inschrijven voor het rijexamen
  En met huidige wachttijden zeggen ze gewoon ja moet je maar even 10 a 15 lessen bij kopen want je moet 4 maand wachten
  En als je dan naar hoofdkantoor belt of dat de normale zaak is om eerst alle lessen op te maken
  Krijg je gewoon geen antwoord en gooien ze de hoorn erop
  En als je dan vervolgens terug belt en vraagt om een leidinggevende aan de lijn zeggen ze die belt u zo terug

  Nou trap niet in die praktijken van lesgo
  Want ze zijn puur op geld uit

  Sterke punten
  Niks

  LEES MIJN REVIEUW!!!

  Review over lesGO

  Lees eerst deze revieuws voordat je überhaupt denkt om LesGO te contacteren. Erg slechte ervaring, ze halen alle slechte recensies weg op hun site zodat het overkomt alsof iedereen tevreden is maar dat is absoluut niet zo!! Ik heb 10 mensen die hetzelfde verhaal hebben als ik en die zijn allemaal slecht, erg onaardig personeel, totaal niet klantvriendelijk, ze doen leuk wanneer je paar keer gelest heb bij hun maar wanneer je een pakket genomen hebt van veelste veel geld draaien ze helemaal om tot een ander persoon, dus geen aanrader niet doen!

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Alles wat je kan bedenken

  Slechte rijschool

  Review over NXXT Autorijscholen

  Nxxxt rijschool trap er niet in. Houden graag pauze in jou tijd, lekker kletsen en je op een na laatste les pas met bijzondere verrichting beginnen. Wel al je centen willen hebben en je honderd keer op laten voor praktijk examen. Als je je rijbewijs wilt halen zou ik niet bij Nxxt lessen nemen.

  Sterke punten
  Goedkope lessen

  Zwakke punten
  Goedkoop is duurkoop

  Raadt het niemand aan!

  Review over NXXT Autorijscholen

  Toen dertijd opgelicht door een Marokkaanse jongeman die toen mijn rijinstructeur was..moest perse vooraf betalen maar lessen krijgen ho moor..geld terug? Nee natuurlijk niet laat me daarna ook niks meer weten..

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichting
  Slechte communicatie
  Dieven
  Leugenaars

  👍🏽👍🏽

  Review over Autorijschool Loor

  Fijne rijschool met de juiste aandacht voor zijn klanten!
  Deze rijschool verdient zeker een aanbeveling

  Sterke punten
  Ik voelde me altijd direct welkom en kan me voorstellen dat veel meer cursisten van hem dit hebben/ hadden.

  slecht!

  Review over NXXT Autorijscholen

  Geen goede ervaring met mijn instructeur, kon niet overstappen zonder mijn instructeurs toestemming en die kreeg ik niet. Ze zijn me nog steeds geld verschuldigd maar reageren niet op mailtjes!
  slecht bedrijf, geen aanrader!!

  Zwakke punten
  alles

  Snel, flexibel en duidelijk!

  Review over Jouw rijschool Monnickendam

  Na een mindere ervaring bij een andere rijschool, ben ik uiteindelijk bij Iwan van Jouw Rijschool terecht gekomen. Iwan geeft je veel vertrouwen achter het stuur en denkt met je mee. Gezellige gesprekken, maar ook duidelijk wanneer iets nog niet helemaal goed gaat. Uiteindelijk snel het examen kunnen halen, en ga nu vol vertrouwen de weg op dankzij zijn lessen!

  Sterke punten
  - Duidelijke communicatie en instructies
  - Flexibel met lessen inplannen
  - Focus op onderdelen die lastiger bevallen

  Topper!

  Review over Jouw rijschool Monnickendam

  Iwan is een zeer respectvolle, geduldige, vakbekwame, transparante en gezellige instructeur met uitstekende communicatieve vaardigheden!!! Mede dankzij Iwan ben ik in 1x geslaagd voor het praktijkexamen waarvoor ik hem zeer dankbaar ben!!

  Top rijschool!

  Review over NXXT Autorijscholen

  Super fijne rijschool. Via online een lespakket gekocht. Fijne rij-instructeur, alles goed geregeld. Ondertussen geslaagd! Autorijschool Nxxt is zeker een aanrader

  Top rijschool

  Review over NXXT Autorijscholen

  Hele goede rijschool, pakketprijzen zijn goed opgebouwd, instructeur communiceert duidelijk, komt afspraken na. Hele fijne lessen gehad.

  Sterke punten
  Fijne instructeur, goede prijzen, nieuwste lesauto’s

  Top rijschool

  Review over NXXT Autorijscholen

  Ik ben super tevreden over NXXT! De lessen waren super leerzaam, overal werd netjes de tijd voor genomen. Ook vond ik de communicatie met mijn instructeur erg prettig. Zeker een aanrader dus!

  Sterke punten
  Prettige communicatie en duidelijke uitleg.

  Top!

  Review over NXXT Autorijscholen

  Rustige instructeur, is een leuke en aardige man en heeft veel geduld. Frank legt alles heel rustig uit waardoor ik veel heb geleerd. Ook met behulp van filmpjes, of zijn zelf gemaakte tekeningen en zijn speelgoedauto om situaties uit te leggen. Al net al heb ik heel veel geleerd, hele leuke rijlessen gehad en in 1 keer geslaagd. Frank van Schaik beveel ik zeker aan!

  Sterke punten
  Professioneel

  Zwakke punten
  geen

  Mijn zoon is geslaagd top

  Review over NXXT Autorijscholen

  Als je nu praat over een goede rijschool dan is deze het zeker prijs en kwaliteit echt top en de theorie via een online gebeuren allemaal goed geregeld. En nog dank aan de instructeur altijd op tijd en super chill.

  Sterke punten
  Altijd afspraak nakomen en op tijd

  Super tevreden

  Review over NXXT Autorijscholen

  Mijn instructeur legt alles duidelijk en rustig uit. Dit vind ik fijn. Hij is erg betrokken en gaat er 100% voor. Neemt daarbij verantwoorde beslissingen. De lessen gaan vlot en ik mag binnenkort al praktijkexamen rijden.

  Sterke punten
  Goede communicatie, prettig contact, leuke rijlessen.

  Fantastische rijschool

  Review over NXXT Autorijscholen

  Online een lespakket gekocht, ik werd vrijwel direct gebeld en ben nu begonnen met lessen.
  Fijne rij-instructeur en alles goed geregeld. Aanrader!

  Sterke punten
  Goed georganiseerd

  Zwakke punten
  (Nog) niet ontdekt

  Slecht

  Review over NXXT Autorijscholen

  Ik dacht eerst we zitten oke al snel werden afspraken niet na gegaan. Ook werd er in 20 uren elke keer weer koffie gehaald wel tot 10 a meer min weg. Terwijl er gewoon les was uit elke keer weer zelfde dingen gehad te hebben en snelweg in 20 lesuren maar 3 keer gezien te hebben na vele afspraken niet komen opdagen en veel te laat af gebeld heeft ben ik gestopt en ben ik bij ander gegaan top had ik veel eerder moeten doen zonde van mijn geld

  Zwakke punten
  Doen niets met klachten die je ze doorgeeft