lesGO | voor je rijbewijs!

lesGO Reviews

  Zeer slechte organisatie

  Lesgo probeert je gewoon op te lichten

  Want als je een pakket van 30 lessen inclusief cbr examen afneemt

  Laten ze je eerst 24 a 25 lessen opmaken

  Voor dat ze überhaupt je inschrijven voor het rijexamen

  En met huidige wachttijden zeggen ze gewoon ja moet je maar even 10 a 15 lessen bij kopen want je moet 4 maand wachten

  En als je dan naar hoofdkantoor belt of dat de normale zaak is om eerst alle lessen op te maken

  Krijg je gewoon geen antwoord en gooien ze de hoorn erop

  En als je dan vervolgens terug belt en vraagt om een leidinggevende aan de lijn zeggen ze die belt u zo terug  Nou trap niet in die praktijken van lesgo

  Want ze zijn puur op geld uit

  Sterke punten
  Niks

  LEES MIJN REVIEUW!!!

  Lees eerst deze revieuws voordat je überhaupt denkt om LesGO te contacteren. Erg slechte ervaring, ze halen alle slechte recensies weg op hun site zodat het overkomt alsof iedereen tevreden is maar dat is absoluut niet zo!! Ik heb 10 mensen die hetzelfde verhaal hebben als ik en die zijn allemaal slecht, erg onaardig personeel, totaal niet klantvriendelijk, ze doen leuk wanneer je paar keer gelest heb bij hun maar wanneer je een pakket genomen hebt van veelste veel geld draaien ze helemaal om tot een ander persoon, dus geen aanrader niet doen!

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Alles wat je kan bedenken

  Mooie praatjes, niks van waar!

  Ze denken dat ze alle mails kunnen verwijderen zodat er nergens bekend staat dat ze met mensen afspraken maken, LesGo helaas wij zijn jullie voor dit x!

  Alles is gescreend en staan netjes in onze archieven. Ik kan de screens ook plaatsen?

  LesGo Grootste oplichters van Nederland!!!! Attentie bij deze gewaarschuwd

  Ze beloven gigantisch veel, maar allemaal is het 1 poppenkast!! Voor zowel degene die onder LESGO WILLEN RIJDEN ALS DE LEERLINGEN DIE HIER HUN RIJLESSEN WILLEN VOLGEN!

  Sterke punten
  Oplichten!!!!!!!

  Zwakke punten
  Afspraken niet nakomen, mensen voorliegen, mooie praatjes allemaal!!!

  Dramatisch

  De rijinstructeurs zijn incapabel. Online zijn op cbr.nl de slagingspercentages ook dramatisch. Helaas hebben wij hier van te voren niet naar gekeken. Rijinstructeur is zeer incapabel en houdt zich niet aan afspraken. Meerdere malen kwam de rijinstructeur, zonder iets te melden, niet opdagen. Driemaal is er zogenaamd een examen aangevraagd, maar werden door de rijinstructeur afgezegd omdat het "niet was doorgekomen bij het CBR". De eerste keer hoorde wij dit een dag van te voren, en de laatste twee keer werd dit een half uur voor het "geplande" examen gemeld.

  Bij het zakken van het examen begreep de instructeur niet wat het probleem was. Lijkt me nou niet echt een teken van competentie in dit vakgebied. Er werd verder geen lijst bij gehouden van wat er al geleerd was of niet, afspraken maken kon niet bij instructeur zelf omdat er vaak niet werd gereageerd. Uiteindelijk werden rijlessen ingepland via het hoofdkantoor. Uit frustratie van ons richting de instructeur zijn wij overgestapt naar een andere rijschool. Bij deze switch werd meteen duidelijk waarin LESGO duidelijk ontzettend te kort schiet.

  Wil je je rijbewijs halen? Ga niet naar LESGO!

  Slecht

  Sinds december geen lessen gehad. Examen ook al een paar keer verzet. Instructeur heeft nooit tijd en vertikt het je ergens anders op te halen dan een station. Nog geen bijzondere verrichtingen gedaan, alleen rondjes gereden. Hoofdkantoor gebeld, maar die kunnen zogezegd niks doen en je moet het met je instructeur regelen.

  Sterke punten
  Instructeur is aardig, maar niet goed

  Zwakke punten
  Geen zekerheid

  Amper tijd

  Lange wachttijden

  Niet flexibel

  Geen volledige lessen

  Lees Reviews!

  Lesgo. Zegt voor leerlingen te staan? Lees goed de reviews! Je leest veel onregelmatigheden met rijinstructeurs. Administratie via de app vaker niet op orde! Instructeurs die failliet gaan en waar je vervolgens niets kan verhalen omdat je geen zogenaamd garantiefonds hebt afgesloten. LesGo neemt dan geen enkele verantwoordelijkheid! Je bent dan vaak duurder uit als rijscholen die wel aangesloten zijn bij goede garantiefondsen zoals anwb/ bovag. Klachten kan je alleen maar met hen bemiddelen, zijn dus niet aangesloten bij een brancheorganisatie. Leuke filmpjes van Lesgo, de praktijk ziet er echter vaak anders uit. Er zullen zeker ook goede ervaringen zijn, maar helaas ook te veel slechte.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zie beschrijving

  Geen goede rijschool

  Paar lessen gehad, maar echt hopeloos slecht

  Tevreden

  Ik heb les gehad van Dennis van Boxtel en ben hier erg tevreden over. Ik heb alle onderdelen rustig kunnen oefenen en kreeg op een fijne manier feedback. Ik was uiteindelijk in 1 keer geslaagd na ongeveer 35 lessen.

Bezoek lesGO

Schrijf een review