Autorijschool Loor

Rijscholen Groningen Autorijschool Loor

Autorijschool Loor Reviews

  👍🏽👍🏽

  Fijne rijschool met de juiste aandacht voor zijn klanten!
  Deze rijschool verdient zeker een aanbeveling

  Sterke punten
  Ik voelde me altijd direct welkom en kan me voorstellen dat veel meer cursisten van hem dit hebben/ hadden.

  Echt goede rijschool!

  Deze rijschool beveel ik zeker aan. Duidelijk, transparant en uitstekende rijlessen!

  Recommended driving school

  I started lessons with Loor back in the summer and obtained my A license last week. I picked this school after meeting with the instructor. He has been doing this for many years and I quickly got the reassurance that I would be in good hands.

  I took my lessons in a very nice car, and obviously well maintained. Booking the lessons was a painless procedure and the school Bookingalways managed to find some time slots that would work for me.
  I very much enjoyed the lessons and the learning process overall. I found the instructor to be really good at recognizing my specific expectations, strengths & weaknesses, and tailoring his approach to make me feel comfortable and help me with gradually building proper skills. I appreciated his calm, his encouragement, and his continuous feedback. He provided me with loads of advice which I will hopefully benefit from well beyond passing my license. I obtained on my first attempt, so the instructor was obviously doing something right.
  It has been a great experience, and I would not hesitate to recommend this school to anyone who wants to learn driving a car.

  Sterke punten
  Calm and chill

  Zwakke punten
  Does not apply

  Als je een goede rijschool zoekt ben je hier aan het juiste adres

  Ik mag mij ondertussen alweer ruim 3 jaar automobilist noemen. Na die 3 jaar weet ik eigenlijk pas waarom ik toen de juiste keuze heb gemaakt om bij Autorijschool Loor te gaan rijden! (Ben hier destijds via een collega van het werk terecht gekomen).
  Je krijgt hier gelukkig niet alleen les om je examen te halen, maar je wordt voorbereid om veilig de weg op te kunnen gaan! (ik weet niet hoe ik het moet zeggen). Maar je merkt pas als je langer op de weg zit, dat je gevaren nog eerder leert herkennen en het verkeer echt leert te begrijpen (maar daar zit denk ik ook een grote basis vanuit mijn rijlessen in).
  In het begin wil je er alleen maar klaar mee zijn en zo snel mogelijk examen doen en nu ben ik blij dat ik toen naar hem heb geluisterd en wat extra lessen heb genomen. Ik was erg ongeduldig😊). Ik heb nu het gevoel dat ik echt goed kan rijden. Vincent is een duidelijke instructeur die je haarfijn vertelt hoe iets in elkaar steekt. Met veel plezier denk ik nog steeds terug aan mijn leuke rij-opleiding, zelfs na verscheidene jaren, heel erg bedankt!

  Sterke punten
  Gewoon een fijne rijschool, waar ik mijn kinderen straks ook zeker naar toe stuur!
  Verder niet te duur

  Zwakke punten
  Niet benoemenswaardig

  Rijbewijs gehaald!!!

  Vandaag examen gedaan voor de 2e keer (1e keer gezakt bij een andere rijschool, helaas), ik was ook niet erg tevreden over deze rijschool, maar ben daar ertegen zeer tevreden over Autorijschool Loor!!

  Mijn rij-instructeur Vincent Loor heeft veel geduld, goeie coaching en duidelijke uitleg door de lessen heen en uiteindelijk gezorgt dat ik zo door het examen heen rolde. De lesplanning liep altijd goed. Gelukkig was mijn rijinstructeur erg flexibel en kon ik met hem nog een aantal extra lessen inplannen in de avonduren. Ook over het aanvragen van mijn herexamen waren wat misverstanden. Ik dacht dat de rijschool dit zou doen en ik wachtte op de datum, de rijschool wachtte op mijn telefoontje om het examen in te plannen, zij moesten nog weten wanneer ik überhaupt af kon rijden. Klein misverstand, hierdoor liep er een beetje vertraging op. Maar dit zijn kleine verbeterpuntjes. Nu mag ik eindelijk zelf rijden, jippie!

  Sterke punten
  - De rijlessen zijn altijd ordelijk verlopen
  - gedreven en gemotiveerde instructeur
  - zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding

  Zwakke punten
  Nvt

  Iemand leren rijden als je zelf niet eens kan rijden?

  1.
  Rijd er ook een les auto achteruit de weg op en rijd me bijna aan... hoe achterlijk ben je als je niet eens de regelgeving omtrent het verkeer kent maar het wel andere moet leren!

  Ik gaf aan dat het niet zo netjes was door nee te schudden, gaat die mongool beetje overdreven ook nee schudden... waauuww en nee het was niet iemand die les kreeg want er zat niemand naast.

  Dusja... als dat dan de rij instructeur moet zijn en dan ook niet eens 30 kan rijden waar je 30 mag...

  Vast een hele goede rijschool!

  Sterke punten
  Geen, je kan niet eens laten zien dat je zelf kan rijden op een afstand van 300 meter!

  Zwakke punten
  Blijkbaar de regels van het verkeer... wel eens van speciale manouvres gehoord, vriend?

  Vandaag mijn rijbewijs gehaald!.!

  Ik ga niet teveel uitweiden, maar deze rijschool verdient met z’n inzet en kwaliteit een oprechte 5 sterren.
  Wat ik echter ook heel fijn vond is dat je op verschillende plaatsen kon worden opgehaald en afgezet (daar deed mijn vorige rijschool nogal moeilijk over). Het was ideaal, meestal haalde hij me thuis op en zette hij me er op school er weer uit.

  Heel erg tevreden

  Na mijn zenuwen te hebben bedwongen verliepen de rijlessen heel soepel. In het begin zag ik er heeeeel erg tegen op om te beginnen en nu rijd ik sinds een tijdje zelf en vind in het echt gewoon leuk om te doen! En Vincent heeft daar zeker aan bijgedragen

  Vakbekwaam en niet duur

  Ik ben heel tevreden over deze rijschool, het is een
  kleine rijschool maar dit is positief, de instructeur is persoonlijk betrokken en ik word niet als een nummer behandeld. Afspraken worden goed nagekomen, zowel qua les(tijden) als administratieve en financiële afhandeling. Je mag de lessen gewoon overmaken. Bij mijn vorige rijschool moest ik altijd contant betalen en dat vond ik erg vervelend en lastig

  Sterke punten
  Vriendelijk, professioneel, geduldig en zeer betrouwbaar.
  Duidelijk in wat hij van jou verwacht

  Zwakke punten
  Kan een paar minuten te laat zijn, maar haalt alles netjes in

Bezoek Autorijschool Loor

Schrijf een review